ВАШИНГТОН — Обвиняемият сенатор Боб Менендес, D-N.J., обмисля да се кандидатира

...
ВАШИНГТОН — Обвиняемият сенатор Боб Менендес, D-N.J., обмисля да се кандидатира
Коментари Харесай

Обвиняемият сенатор Боб Менендес обмисля да се кандидатира за преизбиране като независим, твърдят източници

ВАШИНГТОН — Обвиняемият сенатор Боб Менендес, D-N.J., обмисля да се кандидатира за преизбиране през ноември като самостоятелен, двама източника, които са разговаряли непосредствено с него, споделят за NBC News.

Менендес, който дружно със брачната половинка си Надин Менендес е изправен пред 18 федерални обвинявания и се твърди, че е приемал подкупи, не е въпреки всичко обществено сподели дали ще се кандидатира още веднъж тази година; мандатът му изтича през януари.

Влиятелният демократ от Ню Джърси се отдръпна от поста си като ръководител на комисията по външни връзки на Сената след първичното му обвиняване, само че отхвърли апелите да подаде оставка.

Сега той се обажда на съдружници по отношение на върха и кариерата си и се готви да събира петиции, с цел да се кандидатира през ноември като самостоятелен, споделиха източниците. Ако Менендес се кандидатира като демократ, той ще би трябвало да събере 1000 подписа до 25 март — тъй че времето не е на негова страна. Но кандидатстването като н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР